smärta-i-ländryggen-kiropraktor-hudding

Smärta i ländryggen

När du söker hjälp för smärta i ländryggen hos oss i Huddinge kan det finnas flera orsaker till varför du har ont.

Vet du vad du behöver hjälp med?

Smärta i ländryggen – vad kan ha drabbat dig?

Våra legitimerade och kunniga kiropraktorer vill att du ska lämna kliniken smärtfri och erbjuder dig flera typer av behandlingar för dina besvär. Några besvär som kan uppstå är:

Ischias. En form av ryggvärk som börjar i ryggslutet och svanken som strålar ut i benet 

Ryggskott. En tillfällig överbelastning som ofta ger akut smärta

Diskbråck. Uppstår av antingen en tillfällig eller långvarig överbelastning av diskarna i exempelvis ländryggen eller halsryggen.– Kronisk lumbago eller rygginsufficiens. En kontinuerlig eller återkommande ryggsmärta.

Våra kiropraktorer i Huddinge hjälper dig till ett bra pris

Vi på Kiropraktik & Hälsa AB i Huddinge är specialister inom våra områden och har därmed lång erfarenhet i branschen. När du kommer till oss får du alltid veta vad slutsumman hamnar på innan du påbörjar din behandling, så priset du får betala aldrig kommer som en chock. Vi har en tydlig och fast prissättning på behandlingarna vi erbjuder i Huddinge, skicka en förfrågan här.

Behandling för att slippa dina ryggproblem

Kontakta oss på kiropraktorkliniken om du vill få reda på mer om vilka behandlingar vi erbjuder, samt hur du kan bli kvitt dina ryggproblem. Fyll i vårt kontaktformulär här så hör vi av oss så snart vi kan, eller om du hellre vill maila eller ringa oss går det självklart bra det med

Skicka din bokningsförfrågan för att boka tid hos oss kiropraktorer i Huddinge - bli av med dina ryggsmärtor, vi hjälper dig bli smärtfri.